Popstars!

Gisteravond ben ik met mijn zussen naar de live uitzending van Popstars geweest. Een aantal oud collega’s van mij werken nu aan deze productie en zodoende zaten wij als VIPS op super mooie plaatsen vooraan het podium in Studio 22 op het Mediapark.

Wat een mensen, wat een sfeer! Al die verliefde kleine meisjes die gek zijn op Bart… Zo mooi om die als bakvissen te horen schreeuwen!

De zus van Bart (vrouw van mijn collega Gerard) duwde mij nog een Bart-pamflet in de handen zodat ik de hele avond voor hem kon joelen en juichen. Heb dat natuurlijk ook braaf gedaan.

Ex-buurvrouw Nance zag er zeer gewaagd uit op haar killerheels met blingbling en haar korte jurkje met open rug. Leuk om te zien hoe goed zij op Gerard Joling is ingespeeld.

De uitzending vloog voorbij en wij genoten. De kandidaten zongen voor mijn gevoel nog beter in het echt dan dat het over komt op TV.

Tegen 23 uur was de uitzending afgelopen en mochten wij nog een drankje drinken backstage voordat we weer richting huis gingen. Het was een zeer leuke avond, dank Roos!

One thought on “Popstars!

Wat wil je kwijt?