Het mes er in…

Vandaag was het dan de grote dag! De dag dat lief onder het mes zou gaan voor een kruisbandreconstructie.

In alle vroegte brachten wij zoonlief naar oma die hem later naar schooltje zou brengen. Lief moest zich namelijk al om 7:15 uur melden in Ter Gooi. We waren precies op tijd en mochten met de zuster meelopen naar lief zijn bed. Daar kreeg hij kort uitleg over hoe en wat en zou hij rond 9 uur geholpen worden. Vanwege een technisch probleem bij een eerdere operatie werd lief zijn operatie vervroegd en ging hij al voor 8 uur in zijn sexy operatiehemd naar de OK.

Het lange wachten kon beginnen. Gewapend met het boek ‘ Terug naar de Kust’ van Saskia Noort ( gekregen van mijn radio 4 collega’s, waarvoor dank!!! ) ging ik in de centrale hal van het ziekenhuis zitten lezen en koffie drinken. Voor mijn gevoel kroop de tijd! Rond 10:30 uur belde lief mij zelf van de uitslaapkamer om te vertellen dat alles goed was gegaan en dat ze ook nog zijn gescheurde meniscus gefixt hadden die hij blijkbaar ook had zonder het te weten.

Uiteindelijk rond 12:00 uur kwam lief weer op zaal en mocht hij wat eten. Het is gelukkig voorbij. Nu mag hij de komende maanden flink aan de bak om te herstellen en om zijn nieuwe Ajax-contract veilig te stellen. 😉

One thought on “Het mes er in…

  1. Wat fijn dat alles goed is gegaan, nu nog het herstel! Enne Chris, niet te eigenwijs doen en dingen doen die je nog niet mag….
    X Maaike

Wat wil je kwijt?