De laatste dagen…

De laatste dagen van het jaar zijn altijd druk. Alles ‘moet’ nog even snel. Alsof het in januari niet meer zou kunnen…

Emotioneel zijn die laatste dagen ook vaak. In gedachte blik je terug over het afgelopen jaar… 2009 was voor mij best pittig!

Persoonlijk was het een heel zwaar jaar, beide zussen hadden een best pittige ingreep, mijn laatste opa en mijn laatste oma overleden binnen 18 dagen na elkaar en zo zag ik enorm veel verdriet bij mijn ouders omdat ze beide hun laatste ouder verloren en Maup verloor zijn overgrootouders op wie hij zo gek was!

Mijn vriendinnen bleken erg vruchtbaar, maarliefst 3 van hen raakten zwanger in 2009 en vriendin Maaike is op de valreep van 2009 nog bevallen van gezonde zoon Siem, zo mooi en geweldig dat het ze gegunt is!

Qua werk was het een zeer geslaagd jaar: meewerken aan grote radioproducties zoals Oerol en de Gouden RadioRing is top en regelmatig invallen bij 3FM of meewerken aan de Nacht van de Opdracht. Stuk voor stuk… Super! En hopelijk in 2010 weer… Festival Classique ga ik in ieder geval doen dus dat gaat vast goedkomen.

Met Maup en Chris vorm ik een goed geoliede machine waar ik zeer gelukkig mee ben. We zijn een team en voelen elkaar super aan. Voor Chris gaat begin 2010 zwaar worden, 7 januari wordt hij geopereerd aan een voorste kruisband reconstructie. Een half jaar flink in de revalidatie maar ook dat gaat goed komen, ik weet het zeker!

Lieve website, Twitter, Hyves of Facebook-vrienden… Alvast all the best voor 2010 en dat we maar gezond mogen blijven.

X Wendy

One thought on “De laatste dagen…

Wat wil je kwijt?