Zaterdag 11 & zondag 12 oktober 2014…

FullSizeRender
Zaterdag – Kat in het bakkie!

FullSizeRender_1
Vorige week schreef ik een recensie over foto’s op Canvas van Pixum. Persoonlijk vond ik dat het nieten van het canvas niet mooi was. Daar reageerde Pixum uiterst netjes op door een nieuw exemplaar te sturen dat heel netjes was geniet. Pluspunten voor Pixum!

IMG_2015
In de stromende regen naar het bos. Het kon me weinig schelen, Mauro en ik moesten gewoon naar buiten.
Deze prachtige boom stond daar een partijtje mooi te zijn en dat vroeg om een foto.

FullSizeRender_2
Het diner bestond zaterdagavond uit friet eten bij de lekkerste snackbar van Nederland namelijk bij de Vesting. Eigengemaakte, overheerlijke frietjes was het zondigen meer dan waard. Daarna gingen we op de koffie bij mijn ouders waar ik deze prachtige foto maakte. De hei was betoverend mooi!

IMG_2033
Zondag – Wat een leuk sinaasappeljongetje!

IMG_2036
Het was de tweede zondag van de maand dus was er weer een Trotsmarkt in Baarn bij Kasteel Groeneveld.
De vorige keer was zeer goed bevallen daarom gingen we gewoon weer en het leuke was, er waren andere kraampjes dan de keer ervoor.

IMG_2035
Genoeg kalebassen te koop…

FullSizeRender
Over de markt sjokken is best vermoeiend, even een pauze inlassen met een lekkere koffie.

IMG_2037
Heb ik eindelijk mijn moeder redelijk op een foto, staat mijn zoon er alleen met zijn voorhoofd op… ik leer het nooit!

IMG_2039
Patat eten terwijl je aan het lijnen bent kan natuurlijk niet daarom moest er flink gesport worden. Samen met mijn vriendin Amber lopen we 3 keer per week een flink stuk en dat is heerlijk! De wind in ons gezicht en de blosjes op onze wangen en dat op zondagavond!

FullSizeRender_1
We waren lekker bezig! Bijna dan want ik vergat halverwege de Runkeeper-app aan te zetten waardoor we meer dan hier staat aangegeven gelopen hebben. Ruim 7 km was het in totaal.

FullSizeRender
Voldaan plofte ik op de bank om met ÊÊn oog naar Nieuwe Buren te kijken (wat een slechte serie is dat!) met het andere oog was ik een beetje aan het surfen om zo te ontdekken dat mensen zoeken op naakte vrouwen en dan op mijn website uitkomen… jaja ik schrijf er namelijk dagelijks over! 😉

17 thoughts on “Zaterdag 11 & zondag 12 oktober 2014…

Wat wil je kwijt?