De nacht van de opdracht…

De 3FM Nachtjocks binden in de nacht van 3 op 4 december met elkaar de strijd aan: Wie haalt het meeste geld op voor Serious Request? Barend en Roosmarijn hosten de Nacht van de Opdracht vanuit de 3FM studio en Bert, Kristel, Robbert-Jan, Sander Guis en Thymen gaan op pad.En ik ga met een van hen mee! 😀  Overal en nergens in Nederland kun je ze die nacht tegenkomen met een speciale opdracht. Maar…. die opdracht mogen ze niet zelf bepalen. DAT DOE JIJ! En het mooie is: daar kun je een rondleiding door het Glazen Huis in Groningen mee winnen!

Dus zou jij graag Robbert-Jan warme broodjes zien verkopen langs de weg, Bert als animeermeisje aan het werk zien, Kristel als nachtzuster po’s willen horen legen, Sander de post willen laten rondbrengen en Thymen als trucker het hoofd boven water willen zien houden? Of heb je veel leukere ideeën? Laat het 3FM weten!

De Nacht van de Opdracht...

De vijf leukste ideeën worden uitgevoerd door de DJ’s en het idee dat het meeste geld oplevert, wordt beloond met die rondleiding backstage bij het Glazen Huis. En met leuk idee bedoelen we niet alleen leuk, maar ook spannend, ongemakkelijk, moeilijk, hilarisch en geschikt voor in de nacht. Laat je creativiteit maar helemaal gaan… wat moeten de 3FM DJ’s doen om aan geld te komen die nacht? Vul het formulier op www.3fm.nl in en vergeet niet je radio alvast te reserveren: 04 december, donderdagnacht, van 01 uut tot 06 uur… de 3FM Nacht van de Opdracht! Heb nu al zin om met een van hen op stap te gaan, ben helaas geen 20 meer dus de volgende dagen zal ik gesloopt zijn maar het is voor het goede doel!

Wat wil je kwijt?