Prik of geen prik?

Discussies in huize Hendrikse-Nieuwenhuizen, nadat gisteren naar buiten kwam dat kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot 4 jaar ook een griepprik tegen de Mexicaanse griep moeten halen. Wat moeten we doen? Laten we Mauro wel of niet inenten? Waarom wel of waarom niet? Er gaan zoveel verhalen de ronde over vervelende bijwerkingen en kindjes tot 4 jaar krijgen al zoveel inentingen dat er troep genoeg in de kleine lichaampjes zit. En waarom zouden we Mauro wel laten inenten als hij nu niet eens verkouden is en de rest van zijn KDV wel? Waarom zouden we het wel doen? Voor het geval dat… als hij wel de Mexicaanse griep krijgt dat zijn lichaam sneller zal herstellen omdat het de stof al zal herkennen. Omdat je gewoon niet wilt dat je kind ziek gaat worden en daar ook vervelende gevolgen aan kan over houden…
Prik of niet?
Het gaat als een achtbaan door mijn hoofd, wel of niet? ja of nee? HEELLLLUPPPP!!!! Hoe staan de andere papa’s en mama’s op Twitter, deze site en Hyves hier tegenover? Hoor het graag!

One thought on “Prik of geen prik?

  1. Inderdaad HELLUP!!!! Ik én Luuk hebben allebei een oproep gekregen voor morgen. Tot voor een uur geleden wist ikniet wat te doen. Heb net besloten het wél te doen. Er zijn zoveel redenen om het wel of niet te doen maar ik sla me voor mn kop als Luuk of de kleine in mij iets overkomt!
    Succes! xx

Wat wil je kwijt?