Dinsdag 5 & woensdag 6 augustus 2014…

IMG_0285.JPG
Doe ik het wel, doe ik het niet? Het was weer een warme dag en ik deed het toch… Ik trok een jurk aan en ging er ook mee over straat!

IMG_0278.JPG
Wat doe je tijdens vakantie in eigen land? Je doet dingen die je anders niet snel zou doen. Op de koffie bij Blushing in Blaricum. Het koffiehuisje van Gordon. Eerlijk is eerlijk, de koffie is top!

IMG_0280.JPG
Daarna wat boodschappen gedaan, daar kocht ik Robijn met Zwitsalgeur. Wat je na het wassen dus niet meer ruikt… En ook niet na een tweede was. Balen…

IMG_0289.JPG
Chris zat verdiept in een artikel over technische bouwrapporten want tussen het vakantie vieren door bekijken we ook huizen die onze interesse hebben.

IMG_0290.JPG
Toen hij daarmee klaar was smeerde Chris de broodjes voor de volgende dag. We gaan een dagje naar Duinrell! Serieus, ik heb nog nooit iemand gezien die zo precies te werk gaat bij het smeren van broodjes. Daarom ben ik zeker voor hem gevallen.

IMG_0291
37 jaar en Nijntje sokken, ik schaam me nergens meer voor…

IMG_0306
In Duinrell gaat zoon van 7 zonder moeite in de Dragon Fly. “Je bent een watje mam!” Nou dan maar…Hier komt ‘ie in een flits voorbij…

IMG_0309
De Rodelbanen stonden de laatste dagen niet echt positief in het nieuws dus moesten we ze testen. Mauro was te klein, en de rij was zo lang dat we besloten later terug te komen. “Ga jij even vrolijk poseren Jess?” “Ok!”. Later stonden we weer in de rij en het zou nog 6 personen duren maar de eerste druppels vielen op de baan en de Rodelbaan ging dicht… geen Rodelbaan voor ons dus…

IMG_0317
Dit is de Aqua Shute, leuk om naar te kijken want iedereen die eruit kwam was behoorlijk nat.

IMG_0323
Neef Enzo ging als eerste.


Daarna zag ik mijn eigen kind bovenaan staan, ik had het niet meer. Heb ook niet gekeken… Mauro vond het super!

IMG_0327
Dit snapte ik niet, hoe ging ik dit de jongens uitleggen?

IMG_0328
Wachten voor de kikkerfiets…

IMG_0330
Middenin de wachtrij zat deze vogel haar jongen te voeden. Het nest was midden tussen de mensen. Mooi om te zien maar vast niet heel relaxed.

IMG_0336
“Het Rick, wil je met mij op de foto?”

IMG_0340
En zo geschiedde…

IMG_0343
Het was een lange, leuke maar zeker vermoeiende dag. De jongens hebben het super gehad.
Tijd om uit te rusten. 🙂

12 thoughts on “Dinsdag 5 & woensdag 6 augustus 2014…

  1. de robijn met zwitsal geur had ik maar laten staan in de winkel, zo jammer als iedereen naar van die pas gebadderde lieve babietjes gaat ruiken….en nu helemaal blij dat ik het niet gekocht heb..:)

Wat wil je kwijt?