Wie biedt er meer?

Een paar maanden geleden schreef ik een blogje over de Twitterveiling en dat ik daar namens AVRO Radio een leuk veilingsitem aan gekoppeld had.

Gisteren was het dan zover, hoogste bieder Pieter had er 550 euro voor over om een dag mee te kijken bij Gerard Ekdom’s Arbeidsvitaminen en Hans Schiffers Schiffers.fm.

De 32-jarige man uit Gelderland was als een kind zo blij. Zo mocht hij alles bekijken in de 3FM studio en een rondleiding aldaar over de afdeling waardoor hij ook op de nieuwsredactie mocht kijken en bij de muzieksamenstellers. Tevens mocht hij van dichtbij meemaken hoe platen ‘pluggen’ in zijn werk gaat en hoe Rob Stenders zijn show presenteert.

Na de lunch in het AKN gebouw was het tijd voor een rondleiding over de radioredactie bij de AVRO, waarna Pieter met Hans en producer Nathan mee ging voor 3 bruisende uren bij Schiffers.fm op Radio 2. Pieter mocht in de show live op zender vertellen waarom hij te gast was bij Hans.

Als een kind in de snoepwinkel zo blij was hij. Pieter glunderde de hele dag van oor tot oor. Met een tas vol leuke goodies keerde hij weer terug naar Gelderland.

Wat wil je kwijt?