Hangend lid…

Steeds vaker irriteer ik me aan mijn rechterooglid…hier zit veel meer vel op dan op mijn linker, met als gevolg dat dit oog wat ‘hangt’. Met make-up probeer ik het iets recht te trekken maar je ziet het duidelijk op foto’s en mij stoort het steeds meer. Mijn vader zegt dat hij het ook heeft, al zie ik het bij hem niet maar mijn oma had het ook en niet zo zuinig ook. Oma kon bijna niet meer kijken en dat wil ik dus niet!  Vandaar dat ik maar eens goed moet nadenken of ik hier niet iets aan moet laten doen. Eng… want ja ze gaan in je snijden en daar ben ik geen fan van, maar wat wil ik dan? Hangzakken op mijn oog?

 

Sparen kan ik als de beste dus maar heel voorzichtig beginnen om een potje voor dit leed te maken en dan maar kijken hoever we komen. Zijn hier mensen die dit hebben laten doen? Of met hetzelfde probleem zitten? Ben wel benieuwd naar de verhalen.

 

Zie hier mijn ogen, kijk en oordeel zelf!

Hangend lid! :D

2 thoughts on “Hangend lid…

  1. Hey Wen, ik heb het ook een beetje maar erger mij er niet zo aan. Natuurlijk wel als het veel erger wordt…..
    Bij jou is het mij nog nooit opgevallen, zo erg vind ik het dus niet:)
    Xx

  2. Mijn ex schoonzus heeft het laten doen maar de eerste keer was er te weinig gedaan dus nog een keer het is erg moeilijk om beide ogen gelijk te krijgen je ziet nog steeds een beetje verschil. Het doet geen pijn spreek uit ervaring.

Wat wil je kwijt?