9/11

Waar was jij vandaag, precies 8 jaar geleden, toen je het verschrikkelijke nieuws hoorde/zag?

9/11

8 thoughts on “9/11

 1. Ik was op dat moment op collega. Ik zat ik de aula lekker te genieten van mijn broodje toen de uitzending werd onderbroken door een bulletin.

  Ik ben zelf ook van amerikaanse afkomst. Ik voelde mij op dat moment zo verdrietig. Dat ik die dag mijn college niet meer had voortgezet.

  Will x

 2. Ik weet nog heel goed dat ik bij kennissen midden in de kamer stond. Kennis zat uitgebreid wielrennen te kijken…
  Ik kreeg een telefoontje van een kennis dat ik naar CNN moest zappen en heb dit ongevraagd gedaan. Net toen mijn kennis kon reageren zagen we het 2e vliegtuig de tower invliegen. Ongelofelijk, vergeet je echt nooit meer!!!

 3. Ik zat 4 dgn in Dubaï, hadden allemaal leuke plannen maar moesten toen in en rond het hotel blijven…

 4. Zelf zat ik op kantoor bij Veronica en hing ik met een collega aan de telefoon en had de TV aanstaan op RTL 5. Ik zag het 2e toestel in de toren boren en riep nog tegen mijn collega aan de lijn dat ik dit een slechte B-Film vond. Helaas was het werkelijkheid. Mijn opa was op 11 september jarig en vierde toen zijn 80e verjaardag in een restaurant. Het was het gesprek van de avond.

 5. Ik was onderweg van Schiphol (waar ik toen was gedetacheerd) naar Zoetermeer waar ik mijn leaseauto in ging leveren bij PinkRoccade omdat ik een baan had gevonden in de jeugdhulpverlening. Dus ik zat te mijmeren over mijn toekomst toen ik op Radio1 het afgrijselijke nieuws hoorde. Vond het bizar en onwerkelijk. Heb toen mijn inleverafspraak verzet en ben naar huis gereden om CNN te gaan kijken.

 6. Laatste college op school.

  Ik kreeg een smsje, en surfde meteen naar CNN.
  Toen gingen bij meer mensen de telefoons af.

  Het was echt freaky.
  Ik kon t niet geloven.
  Ik werd misselijk toen het 2e vliegtuig erin vloog.

Wat wil je kwijt?