SuperRob mijn held!

Gisteren was het dan eindelijk zo ver. De laatste dag van de Nijmegense 4-daagse voor Pa. Met 2 auto’s vol familie reisden we af naar het mooie Gelderland om in Wijchen op de trein naar Nijmegen te stappen. Wel leuk om na 10 jaar weer eens in de trein te zitten maar dat terzijde. Eenmaal in Nimwegen (Nijmegen) aangekomen was het een complete heksenketel. Wat een drukte maar wat een gezelligheid! Veel muziek, veel mensen, veel gladiolen!

Na een korte wandeling stonden wij langs het parcours waar wij met papa hadden afgesproken. Wij zouden hem kunnen herkennen aan een rode paraplu. Na een klein uur zagen we in de verte inderdaad een rode paraplu en het was pa! Hij kwam steeds dichterbij en zocht in de menigte naar zijn familie. Wat een geweldig moment toen hij ons zag, die ontlading, die tranen bij ons allemaal het was geweldig! Wat waren wij trots op onze SuperRob! De man die voor het eerst mee deed aan de 4-daagse en deze met 2 vingers in zijn neus uitliep, echt top!

Nadat we pa behangen hadden met gladiolen en zonnebloemen moest hij nog het laatste stukje lopen voor het felbegeerde kruisje. Na afloop nog even gezellig op een terras gezeten en genoten van de geweldig leuke sfeer. Toen was het tijd om in de stromende regen richting station te lopen om weer naar huis te gaan. We waren allemaal doorweekt maar dat mocht de pret niet drukken.

Pa liep zo trots als een pauw door Nijmegen met zijn kruisje opgespeld en terecht, wat een super daad! Pa ik ben trots op je!!!

4 thoughts on “SuperRob mijn held!

 1. Super super super!!!! En zo emotioneel als ik ben (weet niet of het aan de hormonen ligt???) moest ook een traantje wegvegen….
  Rob, gefeliciteerd met deze GEWELDIGE prestatie!

 2. Gefeliciteerd opa van Mauro voor deze geweldige prestatie! 🙂
  Mooie ontlading & trots straalt er van de foto’s af!

  Groetjes,
  Roel 🙂

 3. Ben ik sinds tijden weer eens op wendyhendrikse.com, zie ik een gastschrijver! Rob loopt de 4-daagse?! En natuurlijk loopt hij die ook nog uit! Fantastisch gedaan. Proficiat.
  En ook een mooie foto van Wendy. Mooi afgevallen. Het is ook al weer veel te lang dat we elkaar gezien hebben.
  Misschien zwaai ik zaterdag wel naar de boot…
  Groeten aan de hele familie!

Wat wil je kwijt?