Hoera 1 jaar!!!

Vandaag is het feest, deze website bestaat alweer 1 jaar, hoera! Dat waren 195 berichten, best een aardige score.

Toen ik eind 2006 zwanger bleek te zijn was ik mijn toenmalige website meer dan zat, al was het wel een feestje hoor die site, van kooktips van mijn vader tot een lekkere mannenlijst. Veel onzin in ieder geval 😀 Site opgedoekt maar toen Mauro eenmaal was geboren en ik het moederschap een beetje onder de knie had begon de kriebel weer. Ik wilde weer een site! Maar mijn toenmalie domein www.wendyhendrikse.nl was geclaimd en voor 250 euro kon ik deze terug kopen, nou laat maar! Dus op een simpele manier een nieuw domein aangemaakt en met wat hulp deze site gestart. En nu zijn we alweer een jaar verder! 😀

Helemaal tevreden ben ik nog niet, ik zou graag een meer persoonlijk webdesign willen hebben maar dat is wat lastiger dan ik dacht. Het is natuurlijk maar een site voor fun en om daar veel voor te betalen zie ik niet zo zitten. Maar goed we gaan gewoon vrolijk verder! Mocht je tips hebben en leuke ideeën of wil je de kooktips van mijn vader weer terug, just let me know! Op naar de volgende jaren! Proost!

3 thoughts on “Hoera 1 jaar!!!

  1. Pff…eindelijk klaar met alles..wat een stress op vakantie gaan! Ik wil graag kooktips, op dat gebied kan alles helpen mij beter te laten worden in de keuken. Nouja, beter.. laten we maar eens beginnen met ok, neutraal, binnen te houden..
    Nogmaals dank, de boot gaat mee op vakantie! xx

Wat wil je kwijt?