Twitterveiling… doe je mee?!

Een paar dagen niet intensief je Twitter lezen en in ene is daar dan een Twitterveiling! Jessica de Kok (@kaatmossel op Twitter) heeft het initiatief genomen voor een geweldige veiling. De opbrengst van deze veiling gaat naar Afghanistan waarmee aldaar scholen (her)opgebouwd kunnen worden, leraren opgeleid kunnen worden en waarmee schoolbenodigdheden kunnen worden aangeschaft.

Hieronder in het kort hoe alles tot stand is gekomen: Op vrijdag 10 juli kregen we op Twitter een briljante ingeving: een echte twitterveiling, uniek in Nederland! En zoiets geweldigs delen we graag met de rest van het land! Deze veiling is een initiatief van mij persoonlijk, mijn naam is Jessica de Kok en sluit aan bij de inzamelingsactie van ATF11. (Air Taske Force, 11e lichting). Elk in Afghanistan gelegerd onderdeel van Defensie verbindt zijn verblijf aan een goed doel. Op dit moment bevindt ATF11 zich op Kandahar Airfield en tot dit onderdeel behoort mijn man. En zij ondersteunen Schoolsupport4Afghanistan.

Om hun inzameling kracht bij te zetten en te zorgen voor een grote cheque aan het door hen gekozen doel is deze veiling door mij in het leven geroepen.  De hele organisatie kwam zeker niet enkel door mij tot stand. Kijk even bij het verhaal over de sponsors om een duidelijk beeld te krijgen van wat er in het weekend van 10 en 11 juli allemaal gebeurde.
Als moeder van 4 kinderen steun ik het doel van harte! Onder het bewind van de Taliban zijn scholen zwaar getroffen. Het gebouw op zich staat al vaak niet meer, laat staan dat er boeken, schriften en pennen voor handen zijn.
Via deze Twitterveiling steun je schoolsupport4Afghanistan

Omdat ik hier ook graag mijn steentje aan wilde bijdragen ben ik op mijn werk eens gaan informeren wat wij als AVRO Radio hieraan zouden kunnen doen. Wij gaan meedoen aan deze veiling en wel met het volgende:

Er zijn heel veel radiogekken in Nederland en het is heel moeilijk om een keer in de studio te komen om te kijken. Wij hebben een dagje meelopen met AVRO Radio aangeboden. Dit houdt in dat je in de ochtend aanwezig bent bij ons programma Arbeidsvitaminen met Gerard Ekdom op 3FM en in de middag bij Schiffers.fm met Hans Schiffers op Radio 2. Gaaf toch? Bieden zou ik zeggen!!!

Wat wil je kwijt?