Leven is soms raar…

Binnen 18 dagen je opa & oma verliezen is raar dat is 1 ding dat ik zeker weet. Tegen de begrafenis van opa zag ik als een berg op. Opa is de eerste van mijn familie waarbij ik het overlijden van heel dichtbij heb meegemaakt.

 

Persoonlijk ben ik heel bang om dood te gaan. De gedachte dat ik nooit meer terug zal keren op deze aardbol kan me tot paniek drijven. Daar wil ik dan ook niet teveel aan denken ook al geloof ik dat er na de dood meer is. De afgelopen dagen is dat mij persoonlijk wel duidelijk geworden. Je kon duidelijk zien dat de ziel uit het lichaam is. Het lichaam is maar een huisje waar je in woont, na de dood gaat je ziel uit dat huisje en ga je naar een andere plaats, alleen is dat nog nooit bewezen of is er iemand geweest die me dat kan bevestigen. 

 

En je kan me geloven of niet maar ik weet zeker dat ze bij me zijn geweest. De radio in mijn auto sprong spontaan over naar een klassieke zender terwijl ik die niet voorgeprogrameerd heb en ook de radio bij mijn ouders ging 2 keer spontaan aan nadat we deze weer uit hadden gedaan. Morgen is de uitvaart van oma, hopelijk blijft zij ook bij mij in de buurt.

 

Dag opa en oma, love you!!! xxx

3 thoughts on “Leven is soms raar…

  1. Zo heftig hoor, je opa en oma verliezen in zo’n korte tijd.

    Sterkte Martijn

Wat wil je kwijt?