Twitter is fun!

Twitter blijft leuk! Ik blijf er mee bezig en ben misschien wel verslaafd, but I don’t care! Zeker met een iPhone is Twitter zo gemakkelijk te bedienen.

Het mooie van Twitter vind ik dat er een hele hechte club ontstaan is van mensen die elkaar niet kennen maar wel met zijn allen opzoek gaan naar bijvoorbeel de vermiste hond Siem, of spontaan afspreken om koffie te drinken #twoffie. Heb je een probleem met je computer of zoek je iets? Je hebt binnen no time een reactie van een mede Twitteraar en het wordt gefixt. Via Twitter ook iemand gevonden wiens opa gelijk was overleden met de mijne. Beide opa’s kenden elkaar, net als onze families, maar wij elkaar toen nog niet. Zo heb ik er een sportmaatje aan overgehouden en mensen waarbij ik gewoon op bezoek ga. Waar zie je dat tegenwoordig nog?

Twitter is verslavend en de mensen die hier op reageren zijn dat (waarschijnlijk) ook! Lieve Twittervriendjes, jullie zijn schatten!

2 thoughts on “Twitter is fun!

  1. Ik heb nog steeds geen twitter… maar dit bovenstaande stukkie tekst zet me wel aan het denken. Zou ik het ook zo leuk vinden?

Wat wil je kwijt?