Life goes on…

Helaas gaat het leven verder ook zonder opa. Afgelopen zaterdag hebben we hem een hele mooie uitvaart gegeven, het was prachtig weer precies zoals opa verdiende! Nogmaals dank voor alle lieve berichtjes via Twitter, mail, deze site en de sms, dat doet een mens goed!

Deze nieuwe week heb ik meteen aangepakt om te starten met mijn afvalrace o.l.v. een diëtiste, ondanks  het nieuwe eetschema nog niet binnen is weet ik dat ik brood moet eten als een bouwvakker! Oftewel, 7 sneetjes per dag! Dat is niet mis! Geen tussendoortjes meer maar een boterham! Zit dus nu met 4 boterhammen in mijn tas op kantoor. Mijn favo drankje Optimel is eigenlijk helemaal niet zo goed als men denkt dus daar gaan we iets in minderen. (dit vanwege de zoetstoffen) Verder veel groente en minder vlees. Het moet allemaal goed komen volgens haar dus daar hou ik me dan aan.

Fijne werkdag! 🙂

One thought on “Life goes on…

  1. Ik heb het zelf meegemaakt toen mijn pa overleed, 4 jaar geleden. Ik leefde maandenlang in een doorzichtige bubbel, waarin ik wel alles zag en hoorde, maar ik kon niet reageren, zoals normaal. En zoals je zegt: het leven om je heen gaat gewoon door. Maar dus ook langs je heen. Ik wens je heel veel sterkte in deze rottijd. En veel succes met je diëet!

Wat wil je kwijt?