Toppers, stoppers, floppers???

Morgen is het dan zover, de 2e halve finale die een plaats moet geven in de finale van het Songfestival aankomende zaterdag te Moskou. Voor Nederland doen de Toppers mee met het nummer Shine maar dat zal je vast niet ontgaan zijn in de huidige mediagekte eromheen.

Elk jaar als ik de Nederlandse inzending hoor (mits we mee mogen doen natuurlijk) denk ik weer dat we HET winnende nummer hebben, maar elk jaar kom ik van een koude kermis thuis en halen we, als we mazzel hebben, de laatste plaats.

Dit jaar daarintegen vind ik het nummer HE-LE-MAAL niets! Het is totaal niet mijn ding en dan die pakken met die lampjes! Nederland kan naar mijn idee niet meekomen in het circus eromheen en daar moeten we volgens mij ook helemaal niet rouwig om zijn of vergis ik me nu?Wat is jouw voorspelling? Gaan de Toppers hoge ogen gooien of gaan we met de staart tussen de benen weer naar huis?

3 thoughts on “Toppers, stoppers, floppers???

  1. toppers is ik wil wel maar ik kan niet, en ze zijn Top in Nederland met meezingers maar internationaal denk ik niet
    Ze hadden Jeroen van der Boom alleen moeten sturen en met de zelfde lied en nu wilt Gordon op een (hij denkt een slimme zet) andere manier de Finale halen nou succes.
    ik denk een Flop

  2. Moeilijk, zelf denk ik ook een flop maar…..misschien juist omdat iedereen dat denkt kan het eventueel zo zijn dat ze een paar plaatsen stijgen?

Wat wil je kwijt?