Cola Light is slecht!

Met dit zinnetje loop ik sinds een week in mijn hoofd… Vorige week dinsdag bestelde ik een Cola Light toen vriendin N. meteen vroeg of ik dat wel zeker wist. Cola Light zit vol zoetstoffen en die zoetstoffen zijn slecht, zeer slecht, lees maar puur vergif en je kan er zelfs kanker van krijgen! was haar reactie.
*zucht* hoe moest ik stoppen met dit lekkere goedje? Dagelijks 1 of 2 blikjes, tijdens de uitzending en ’s avonds bij het eten, dat kan toch best? Nou nee dus vertelde ze, ik kon nog beter gewone Cola drinken.

colalight

Dit verhaal bleef me achtervolgen. Naast Bar le Duc met citroen en maximaal 3 koffie op een dag leek Cola Light mij een een prima frisdrank. Maar toen ik dit bericht las was ik er echt klaar mee! Geen Cola Light meer voor mij! Dat heb ik geweten… vanmiddag tijdens de uitzending begon ik te trillen…het was normaal het tijdstip geweest voor een blikje Cola Light maar die had ik niet. Ik moest volhouden en dronk bijna een liter water om het trillende gevoel weg te krijgen. Was het afkicken dan al begonnen? De blikjes Cola Light zijn thuis niet meer te vinden. Nu opzoek naar gezond alternatief, misschien een Opkikkertje nemen of een handje cashewnoten? We zullen zien, maar voor mij geen Light frisdrank meer! En N. serieus bedankt, de boodschap is goed overgekomen!

25 thoughts on “Cola Light is slecht!

Wat wil je kwijt?