Dat is jammer voor fan Charita…

Heb je het gezien afgelopen zaterdag op SBS? De 1e aflevering van Fans! Hierin zag je de 21-jarige Charita die mega-fan is van K3… arme meid, nu gaan de dames verder als K2.. dat was natuurlijk flink huilen op het K3 kussentje… maar wat lees ik in de krant vanmorgen…

De 21-jarige K3-fan Charita, uit het spraakmakende SBS 6-programma Fans!, is emotioneel dat haar favoriete meidengroep uiteenvalt. „Dit nieuws maakt me heel verdrietig”, vertelt ze.

Vervolgt: „Het is een harde klap voor alle fans, want er zou later dit jaar een nieuwe cd verschijnen én een nieuwe show komen.” Relativeert dapper: „Maar het betekent niet het einde van de wereld. Ik ga er niet dood aan. Ik weet zeker dat Kathleen er voor zichzelf een heel goede reden voor heeft. Anders zou ze dit nooit doen.”

Een K3 zonder Kathleen wordt voor Charita even wennen. „Ze hoort gewoon bij K3. Maar goed, wat er ook gebeurt, ik blijf fan. Ik zou het erger hebben gevonden als Karen eruit zou zijn gestapt. Want zij is mijn favoriet.”

Besluit: „Ik ben blij dat ik twee mooie foto’s van Kathleen en mij samen heb. Ik hoop dat alle geplande activiteiten van dit jaar nog doorgaan.”

Sja, het leven gaat gewoon door… 😉

2 thoughts on “Dat is jammer voor fan Charita…

  1. Haha, gezien ja! Zielig eigenlijk he? Maar het valt me nog mee dat ze zichzelf niet aanmeldt als de nieuw K (Kharita dan wel).
    En die buuuurvrouw, tjeezzz… genieten dat programma! xxxx

  2. Charita is heus niet zielig.
    Ze is juist heel dapper dat ze zo voor haar mening uit durft te komen op Tv en dan nog wel op SBS 6.
    Dat jullie haar daarom uitlachen vind IK zielig.

Wat wil je kwijt?