Shake it oudje!

De wereld heeft weer een nieuwe (dans)rage, de Harlem Shake. Wat is de Harlem Shake? Volgens Wikipedia dit:

De Harlem Shake is een internetfenomeen gebaseerd op virale video’s die zijn populariteit in februari 2013 kreeg, naar aanleiding van de release van een video door de YouTube-comedy vlogger Filthy Frank.
Het fenomeen verspreidde als gevolg van de inspanningen van mensen om de video na te doen. De video’s zijn voorzien van het nummer Harlem Shake door de elektronische muzikant Baauer en een dansstijl niet te verwarren met de originele Harlem Shake. Normaal gesproken begint iedere video met een persoon (vaak gemaskeerd) die in zijn eentje danst op het liedje, omringd door andere mensen die zich niet bewust zijn van zijn activiteit. Wanneer de bas daalt, gaat de video in een snelle overgang naar alle mensen die staan te dansen en vaak dragen zij heel weinig of hele rare kleding en maken ze rare bewegingen.

Vanmorgen kreeg ik van zoonlief het verzoek ook zo’n filmpje te maken… Mama liet de vraag even over gaan maar ging wel met hem op zoek naar leuke filmpjes… deze steekt er met vlag en wimpel boven uit…Kijk en oordeel zelf… 🙂

Heb je leukere, zet ze vooral in het reactievenster! 🙂

3 thoughts on “Shake it oudje!

Wat wil je kwijt?