Happy 40!

Het leven begint bij 40, tenminste dat zegt men. Het leven van mijn zus is vandaag eindelijk begonnen. 40 jaar geleden kwam zij ter wereld en zo’n 4 1/2 jaar later mocht ik haar dan eindelijk ontmoeten, mijn grote zus!

Wat was ik blij met haar, zij soms iets minder met mij… Ach…
Altijd met haar mee willen, naar de paarden, met haar vriendinnen mee naar haar zolderkamer om te spelen, mee naar het dorp maar het kleine zusje moest het maar met haar eigen vriendinnen doen.

Zo zijn er altijd een paar herinneringen die je je hele leven bij blijven… Zo reden wij op de fiets van de manage naar huis. Eef zat bij mij achterop maar ik slingerde nogal omdat ik niet met haar achterop kon fietsen. Ik fietste tegen een ANWB paddestoel en heb daar op mijn scheenbeen nog een mooi litteken van zitten.

20120926-213417.jpg

Of de keer dat we samen een ritje met de paarden gingen maken. Eef reed een jachtpaard ik een shetlander die onder haar paard kon doorlopen. Eenmaal in het bos galloppeerde zuslief weg en had ik het nakijken. Heb haar niet meer kunnen bijhouden en kwam een uur later dan haar, aan op stal.

En deze is ook top, Eef en ik hadden weer eens ruzie. Onze ouders waren dat zo zat en dirigeerde ons naar de gang om daar verder de ruziën. Dat deden we dan ook maar het werd zo heftig dat ze me richting de voordeur duwde… Een voordeur bestaande uit 2 glazen delen…. We gingen verder en verder en voordat we het wisten ging ik met mijn kont door de glazen deur! Wij kregen spontaan de slappe lach… Onze ouders niet….

Moraal van dit hele verhaal, vandaag is ze jarig! Mijn zus! 40 jaar jong, moeder van 2 superkids en ik ben blij en trots dat ze mijn zus is!

Happy Birthday Eef! Het wordt een mooie dag! Xx

Wat wil je kwijt?