New Kids On The Block anno 2009…

En daar stonden we dan ,Β  3 volwassen vrouwen, moeders van 3 prachtige zonen en we gingen naar onze idolen van ongeveer 15 jaar geleden. Waren ze nog net zo leuk? Konden ze nog net zo goed dansen? Waren er nog meer bakvissen of ook mannen? Lichtelijk nerveus stapten we de HMH binnen…

Flitslichten, en gegil! Gegil??? Stonden we dan echt te gillen om mannen van tegen de 40?? Deed ik dat ook?? Het ging echt van zelf! πŸ™‚ ze waren nog net zo leuk, konden nog net zo goed dansen, waren best leuk opgedroogd en er waren ook zeker mannen en niet alleen maar mannen die van mannen houden zeg maar.

Sommige nummers waren qua tekst echt heel ver weg gezonken maar wat wil je dan, we waren 14 ofzo! Maar de hits die kenden we natuurlijk nog wel. Het mindere aan het concert vond ik dat er soms wat dode momenten waren doordat er nieuwe nummers gezongen werden of solo-nummers die bijna niemand kende, maar goed het mocht de pret zeker niet drukken. We (Maaike, Val en ik) hadden een top avond! Collega’s van Q-Music, bedankt voor de kaartjes!

De volgende keer dat wij de mannen gaan zien, zijn zij tegen de 50…Β  πŸ™‚

2 thoughts on “New Kids On The Block anno 2009…

  1. Jaaaaaa het was zΓ©ker erg leuk en de mannen….waren net zo leuk als toen of misschien wel leuker:) Leuke avond gehad!
    xx Maaike

  2. Kan het nog steeds niet geloven dat de jongens nu mannen zijn.
    And DAMNED they were HOT and yummie yummie. They still got da skills.

    Joey is still my favorite

Wat wil je kwijt?