Griep

De griep bij onze puppy houdt aan, nog nooit zijn Chris en ik zo gegrepen door ons zielig hoopje zoon. Hij is sloom en roept auw! als er weer diarree in de weg zit en gaat daarna uren lang op de grond liggen. Het is zo zielig! Dit is hem nog nooit overkomen.

Zojuist maar wederom de dokter gebeld, want het verandert allemaal niets en puppy ligt maar zielig te zijn op de grond. Hopelijk, als de dokter zo terug belt, mag ik iets komen halen wat zijn buikje beter maakt want dit is niets.  Misschien moet je zelf ouder zijn om te begrijpen dat je dit flink aangrijpt. Rot griep!!!

4 thoughts on “Griep

 1. Lees dit stukje nu pas, sjee wat ontzettend zielig. Het liefst wil je de pijn overnemen, je kan gewoon niks doen. Vréselijk! Hoen dat het héél snel echt over is. Drinkt hij wel genoeg? Das het belangrijkst!
  xxx enne tot vanavond:)

 2. Ja dat doet hij gelukkig wel en koorts heeft hij ook niet alleen die diarree, dat is pijnlijk voor hem. Gelukkig ligt hij nu lekker te slapen.

 3. Hey Wen,

  Zo hebben wij de afgelopen weken ook met Liënne gezeten. Zielig is dat inderdaad! Gelukkig is Liënne nu wel weer opgeknapt, het was echt zielig. Ze heeft ruim een week amper gegeten…

  Ik hoop dat Mauro ook weer snel beter is!
  Succes ermee!

  Liefs,
  Inge

Wat wil je kwijt?