Met je verhaal in een boek…

Vorige week kreeg ik een mailtje dat ik op zaterdag thuis moest zijn voor een levering van het Centraal Boekhuis. De levering zou zijn tussen 8:30 en 21:30 uur, fijne tijd ook en lekker flexibel… Die zaterdag gewoon op stap geweest want ik kon mij niet herinneren dat ik iets besteld had. En wat ik al dacht er zat niets bij de post. Tot vandaag, ook toevallig een zaterdag. Er zat een klein doosje bij de post en snel maakte ik het open want wat zou het zijn?!

Wat leuk, het boek ‘De Moedermonologen’ van Marleen Janssen die voor de Libelle deze bekende monologen schrijft. Toen ik de bijgesloten brief las werd het alleen maar leuker…het verhaal dat ik vorig jaar aan Marleen vertelde staat in dat boek, bladzijde 107 om precies te zijn met de titel ‘De angst heeft de band versterkt’.

Mijn verhaal in een boekje! Hoe gaaf is dat?!

Het verhaal over mijn moeder kwam recht uit mijn hart, en nu bijna een jaar later denk ik er nog steeds zo over. Via deze link en deze kan je terug lezen hoe het allemaal tot stand is gekomen en hoe mijn verhaal uiteindelijk geworden is.

De Moedermonologen is voor 12,50 te verkrijgen bij de Boekhandel en is van Uitgeverij Artemis & Co.

2 thoughts on “Met je verhaal in een boek…

Wat wil je kwijt?