Witter dan wit…

Het is bijna lente! Ik voel het, zelf ben ik dan wat onrustig en ga ik enorm lopen klungelen in huis. Andere onderzetters voor de kaarsen, kaarsen in andere kleuren, hoezen van de kussens wassen en zoals gisteren scheen de zon dus wilde ik meteen de ramen lappen maar daar toch maar even mee gewacht maar wel begonnen met het wassen van de vitrages! Zo zeg, dat was geen overbodige luxe ondanks dat ik het nog geen half jaar geleden gedaan had. Hoe krijg je die dingen op zijn witst? Beetje Google-en en daar kwamen wel wat tips van diverse grootmoeders voorbij. Soda, vlekoplosser, vaatwastablet maar het meest voorkomende middeltje was…gebitsreiniger….

Dus lief, vandaag op pad gestuurd voor busjes Steradent. Vanmiddag eerder naar huis gegaan om wat zaken te regelen en daarna meteen de rest van de vitrages van de rails gehaald om ze te laten weken in Steradent.

Ze moeten echt wit worden...
Ze moeten echt wit worden...

Inmiddels zijn ze in de was geweest en weet je niet wat je ziet! Jemig het doet echt pijn aan je ogen, ze zijn witter dan wit, stralend, fris! Β Echt een aanradertje dus! πŸ™‚ Wedden dat jullie binnenkort mijn tip gaan gebruiken? πŸ™‚

One thought on “Witter dan wit…

  1. Oei, die moet ik onthouden!!! Is ook een goeie voor de hemden van het werk…

    Trouwens, Steradent werk prima om aangebrande resten in een pan los te weken of in eens smalle vaas de kalk en plantenresten te verwijderen. Heb standaard een buisje in huis!!!

Wat wil je kwijt?