Het boek van Stan…

Als ik terugblik op 2008 zijn er veel mooie momenten maar ook een moment die ik nooit meer zal vergeten. Het omkomen van mijn oud-collega Stan Storimans, cameraman bij RTL.

De dood van Stan heeft me diep geraakt, de verschrikkelijke beelden in de media lieten mij regelmatig huilen en beseffen dat het leven heel mooi en veels te kort is.

In de nieuwe Linda die gisteren in de bus lag, staat een interview met Marjolein, de vrouw van Stan. Dit ontroerende verhaal laat je lezen hoe zij te horen kreeg dat haar man was overleden en wat zij de tijd daarna meemaakte.

Gelukkig is Marjolein verder gegaan met het uitbrengen van Stan zijn boek. Dit boek was al bijna afgerond. Stan had dit boek over zijn werk en leven samen met Johan van Grinsven gemaakt en zal op 8 januari 2009 (Stan zijn 40e verjaardag) uitkomen.

Misschien is het wel een goed idee om Johan uit te nodigen in ons radioprogramma Schiffers.fm op Radio 2 om hem te laten vertellen over dit boek en over Stan, want niemand mag Stan ooit vergeten…

Wat wil je kwijt?