Me *hartje* sneeuw!

Maar vandaag even niet!

Heb begon vanmorgen zo mooi, mijn hart maakte een klein sprongetje toen ik uit het raam naar buiten keek, sneeuw!!!! Ik ben gek op sneeuw, maar vandaag even niet.
Iets eerder dan normaal stapte zoon en ik in de auto opweg naar school in Bussum. De wegen waren echt prima te berijden totaan de kleine weggetjes vlakbij school.
We reden stapvoets toen er in ene uit een straatje en jongetje op de fiets aan kwam. Deze wilde de bocht maken maar gleed door het ijs en de sneeuw op de weg uit en belandde tegen het portier van mijn auto. We schrokken ons rot! De jongen lag op de grond naast mijn auto. Snel deed ik de auto uit en mijn gordel los om te kijken hoe het met de jongen was. Gelukkig mankeerde hij niets (zijn fiets was ook ok) en stond hij vrij vlot op. Nadat ik hem zijn naam had gevraagd bleek hij ook bij zoon op school te zitten en konden de gegevens snel gewisseld worden. Mijn auto is een flinke kras rijker, maar zal binnenkort door de schade-expert verholpen worden. Bij zoon en mij zit de schrik er nog wel een beetje in. Ik hoop voor het jongetje dat hij ook verder ok is.

Het mooie is dat ik vandaag, precies 2 jaar geleden, ook schade ‘kreeg’ aan mijn auto, wederom niet mijn schuld… Ik blijf voortaan op 30 januari binnen of laat me rijden. 😉

Wat wil je kwijt?