Verdriet…

De 2 weken vakantie zitten er bijna op, maandag ga ik weer fris en fruitig naar kantoor. Voor mijn gevoel zijn het 2 lange weken geweest maar in deze 2 weken zijn er in onze omgeving veel verdrietige momenten geweest.

Het begon nieuwjaarsdag met een vuurwerkbom dat ontplofte in de hand van een 8-jarig jongetje. Hier 1 straat vandaan. De enorme klap, het gegil… Lief en ik hebben het beide gehoord en dan de Lifeliner die moet komen. Brrrr het ging door merg en been. Zover ik weet maakt hij het naar omstandigheden redelijk.

2 dagen later het vreselijke bericht dat een van de juffen op Mauro’s school veel te vroeg is overleden en de strijd tegen kanker heeft verloren. School verdient een pluim over hoe ze dit tijdens de vakantie hebben medegedeeld aan alle ouders, echt top. De brief met rouwkaart bezorgde ons wederom dikke tranen. Het leven kan zo oneerlijk zijn!

En dan donderdag het bericht dat twee meisjes uit onze woonplaats zijn omgekomen door koolmonoxidevergiftiging. Ik heb er geen woorden voor. Wederom rillingen en tranen. Sinds ik moeder ben, ben ik veel emotioneler geworden maar desondanks dat is 2012 best behoorlijk verdrietig begonnen. Mag hopen dat het de rest van het jaar wat vrolijker verloopt.

2 thoughts on “Verdriet…

  1. Moest meteen aan jullie denken toen ik dat van die meisjes in krant las.
    Inderdaad erg veel leed in 1 week.

    X Sereen

  2. Wat een nare gebeurtenissen allemaal. Sterkte en hopelijk wordt het vanaf nu alleenmaar mooier.

Wat wil je kwijt?