De verplichte stress…

Het is alweer 1 december en persoonlijk vind ik december de maand van de verplichte stress, je moet zoveel en als ik iets moet dan blokkeer ik. Natuurlijk weet ik dat ik niets moet maar toch voel je je ongemakkelijk als je besluit iets niet te doen of anders te doen.

Ben lekker bezig om de afdeling van AVRO radio deze week iets meer in de watten te leggen. Kan niet zoveel vertellen omdat ik niet weet wie mijn blog leest maar ze hebben lekker veel te snoepen in ieder geval. Verder heb ik al kerstkaarten laten maken en ook al geschreven, doe ze alleen nog niet op de bus. Voor Sinterklaas vind ik dat niet kunnen.

Sinterklaas vieren we dit jaar bij mijn ouders, daar komt namelijk de ECHTE Sint langs, verder een klein kadootje voor de ukkies en verder niets, op de oudste van mijn zus na snappen ze het toch nog niet.

Kerst doen we ook anders dit jaar, geen lange diners maar gewoon lekker 1e kerstdag met zijn 3-en en 2e kerstdag krijgen wij familie en vrienden over de vloer. Gezellig geen verplichtingen, geen kerstkleding, geen 10-gangen diners, maar casual kleding, gezellige muziek, spelletjes doen, lekkere hapjes maken en hopen dat er heel veel sneeuw ligt om te sleeΓ«n met de kids. Daar kijk ik graag naar uit, maar aan alle stress vooraf niet…

Er zullen ongetwijfeld genoeg andere mensen zijn met hetzelfde euvel, een tip, laat je niet gek maken! πŸ˜‰

2 thoughts on “De verplichte stress…

 1. Hier ook altijd inderdaad!
  Deze kerst houden we het ook redelijk rustig. Eerste kerstdag bij mijn ouders met cadeautjes onder de boom en een simpel 3-gangen menu!!!

  Tweede kerstdag krijgen wij de familie van mijn man op visite, wel even druk maar erg gezellig!

  Vrijdag pakjesavond bij mijn schoonouders!

  Vind het altijd een leuke en gezellige maand, maar sluit me helemaal bij je aan wat de stress betreft!

  Fijne decembermaand!!!

 2. Tja en ik lig gewoon dit jaar lekker op het strand…..geen stress voor mij dus! Alhoewel met zes kids om me heen……?
  xx

Wat wil je kwijt?