Loving…

Ruim 4 jaar geleden stapte ik nietsvermoedend een winkel binnen, kocht daar mijn ding en raakte aan de praat met een verkoper. Mijn toenmalige collega kende hem en ik bracht hem, haar groeten over.

Aardige jongen, niet mijn type. Type Usher was meer aan mij besteed. Maar goed, terug op kantoor vond die collega het nodig om meneer even te sms-en en te vragen wat hij van mij vond. Leuke meid, was zijn reactie, maar niet mijn type! Hij is meer van het type Chantal Janzen (nu mijn collega, haha) en daar lijk ik echt voor geen meter op!

Hoe het ooit zover gekomen is om toch een keer af te spreken weet ik eerlijk gezegd niet meer, maar het is er toch van gekomen. Lekker veilig in het restaurant van Oom Joop, met zuslief Merel in de bediening die meteen even kon keuren… het klikte, we hadden schik voor 10! Hij is eigenlijk nooit meer weg gegaan en kwam elke keer met meer kleding bij mij thuis…ach de rest is bekend, we hebben inmiddels een prachtige zoon en wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat we vandaag alweer 4 jaar samen zijn.
Vanavond vieren we dat met zijn 3-en bij de poffertjeskraam. πŸ™‚

2 thoughts on “Loving…

  1. Wat leuk om eens te lezen hoe jullie elkaar hebben leren kennen!!!

    Gefeliciteerd met het 4 jaar samen zijn!!

    Liefs,
    Inge

  2. Gefeliciteerd! Wat gezellig, lekker eten bij de poffertjeskraam! Ik vind het wel saai hoor dat je niet meer bij Hyves zit….snik snik
    kus

Wat wil je kwijt?