Dries Roelvink…

Wat Dries Roelvink ook doet, hij zal nooit echt serieus genomen worden. De beste man is zo bezig met van alles en nog niets dat ik hem eigenlijk een beetje zielig vind, ik heb gewoon medelijden met hem.

De slechte relatie met zijn vrouw, zijn beide ouders die kortgeleden zijn overleden, de I love Dries film die gewoon een grote flop is, de ANWB reclames, Dries in zijn gele te kleine zwemslip en zo kan ik nog wel even doorgaan. We vergeten bijna dat deze man zanger is maar door al deze ‘bijzaken’ zal hij nooit een RenΓ© Froger worden.

Daarom start ik als echte “Dries Roelvink fan” de help Dries door de winter campagne. Misschien gaat het dan nog iets met hem worden. Is er iemand die met me mee wil naar de I Love Dries film? πŸ˜‰

3 thoughts on “Dries Roelvink…

  1. Haha nee dank je…..

    enne Chris zou je je verhaal nog even af willen maken hahahahahahahahahaa

  2. Ha Wendy, jammer dat ik nu pas je vraag zie! Ik ben een week later de film gaan kijken in Eindhoven, het was G-E-W-EL-D-I-G !!! Heb uiteraard de film al gekocht en weer nagenoten! Zeg, als je de film wil/wilde zien, dan wil je zeker ok wel mee naar zijn verjaardagsfeest op 1 januari in VinkeVeen, hij wordt dan 50 !!zie zijn website ??? Ik wil er eigenlijk ook wel graag heen , maar ik wil toch wel graag dat er minstens een fan meer bij is ;-)))

    grt Frans

Wat wil je kwijt?