De #035Tweetup…

Sinds 2 jaar Twitter ik fanatiek, mede doordat ik een iPhone heb gaat dat makkelijk. Zonder zou ik het echt niet doen! Geloof me! Regelmatig worden er #Tweetups georganiseerd, een Tweetup is een meeting van Twitteraars. Het leek mij erg leuk om ook eens een grotere Tweetup te organiseren. Eerder deed ik dat al op kleine schaal en spraken we af bij Bar Boon op het Mediapark maar nu wil ik het groter aanpakken.

#035Tweetup

En zo ontstond gisteren het idee om op zondag 20 maart de grote #035Tweetup te houden. Ik heb een hele leuke locatieΒ in ’t Gooi in Β gedachte waar kinderen lekker kunnen spelen, en de Twitteraars binnen of buiten een drankje kunnen doen en zo elkaar beter kunnen leren kennen.

Mocht je ook Twitteren en zin hebben om te komen? Leuk! Mail me even op wendy@wendyhendrikse.com en ik stuur je t.z.t. alle informatie toe.

5 thoughts on “De #035Tweetup…

  1. @wendyhendrikse erg leuk idee, die #035tweetup , zal ik binnenkort even een retweetje voor je plaatsen als je dat wilt ?

  2. @wendyhendrikse als je een gepaste text ff naar me kan sturen in een dm ofzo, dan zorg ik dat hij ge retweet wordt πŸ™‚

Wat wil je kwijt?