Griep 2011…

Het jaar is nog maar een paar dagen oud en bijna mijn hele familie is geveld door de griep! Moeder, schoonmoeder, kleine zus, grote zus, tante, nichtje en neefje allemaal hebben ze last van…griep! Op schoonmoeder na hebben ze allemaal enorme spier/zenuwpijn, een gevoel alsof hun hoofdjes elk moment kan exploderen en ga zo maar door. De Ibuprofen maakt overuren en de dames en de heren voelen zich lamlendig!

Zo sneu! Het duurt toch bij sommige al een dag of 6! Hier in huize Nieuwenhuizen-Hendrikse blijven we angstvallig bij iedereen uit de buurt, zoenen we niemand en slaan we dagelijks een kruisje om te hopen dat het onze deur voorbij gaat. We slikken ons suf aan vitaminepillen, eten gezond, doen wat vaker fruit en nu is het echt maar hopen en wachten.

Een klein nadeeltje… alle onze oppasoma’s zijn ziek en nu mag Chris morgen een extra dagje thuis blijven om bij Mauro te blijven.

Beterschap allemaal!!!!

Griep!

3 thoughts on “Griep 2011…

  1. @wendyhendrikse ik ken het hier hadden mijn ouders en zusje het, geef me pa gister een kus en boem nu ben ik gevelt door de (buik)griep

Wat wil je kwijt?