Avondje voor de buis…

Buiten is het nat en guur… binnen branden de kaarsjes en hangen Chris en ik languit op de bank. Vanavond is weer zo’n ouderwets avondje dat je lekker voor de buis zit omdat er zowaar wel 3(!) leuke programma’s zijn de we beide willen zien. Gelukkig heb ik zo’n vent die roept “Leuk! Vanavond weer Gooische Vrouwen op TV!” ( jaja dames hij bestaat!)

Deze vent roept ook dat hij vanavond naar de Frogers, geen cent te makken wil kijken, naar Gooische Meiden en naar de finale van het 6e Zintuig (onze favoriet is Ingomar) en ik kijk dat ook heel graag dus heb ik mazzel.

Kaarsjes aan, Maupie in bed en een lekker drankje in de hand, dat moet goed gaan… tenzijn vriendin A. vanavond besluit te bevallen maar dat zien we dan wel weer.

3 thoughts on “Avondje voor de buis…

 1. Klinkt wel erg lekker zeg!!!

  Hier een man die géén Gooische Meiden en géén Frogers wil zien! Gelukkig vind hij Het Zesde Zintuig dan wel weer leuk!

  Maar je hebt me echt eventjes op het idee gebracht het vanavond gezellig te gaan maken in huis. Of het samen op de bank hangen er hier in zit weet ik niet! Stefan ligt al weer de hele middag met griep op bed :S

  Geniet van jullie heerlijke avondje!

  Liefs,
  Inge

 2. Nou er bestaat gelukkig nog zo’n man, zondag is echt ONZE avond len, ik en nu ook noelle heerlijk op de bank gooische vrouwen kijken 🙂 en het leuke is… gister had len “martin morero” nog aan de lijk. Ik verheug me er nu alweer op… geniet lekker van jullie weekend. X

 3. Michiel: “Ik voel een W…ik voel een E…ik voel een N…ik voek een D…ik voel een Y….”

Wat wil je kwijt?