Eerste hulp…

Deze vrijdag begon heerlijk! Lekker weer en vrij!
Vanmorgen met vriendin V. en onze ventjes koffie gedronken en boodschappen gedaan. Daarna naar huis gegaan om de kleine brood te geven en te laten slapen. Eenmaal thuis stond ik vanaf het balkon nog even met 2 buurvrouwen te kletsen terwijl Mauro lekker door de kamer aan het lopen was. Op een gegeven moment viel hij en begon hij te huilen, dat doet hij wel vaker. Ik stond nog geen meter naast hem en pakte hem op om hem te troosten. Gelukkig, dacht ik nog, geen tand door zijn lip, maar wat ik toen zag…

Een flinke snee op zijn voorhoofd waar het bloed uit stroomde… wat moest ik doen??? Met zijn t-shirt het bloed opgevangen en ondertussen met de kleine op mijn arm naar beneden gelopen naar de buurvrouwen, misschien konden zij me helpen. Dit was de 1e keer dat het echt goed mis was en ik was van de wereld. Deze 2 lieverds hielpen me meteen met natte doeken en pleisters. Helaas bleef het bloeden en was Maup niet echt stil te krijgen, ik maakte me enorm zorgen! Toch maar Chris gebeld op zijn werk die meteen naar huis kwam om met ons naar de eerste hulp te gaan. Maup was moe maar fleurde langzaam aan gelukkig wel op, de dokters waren blij dat de buurvrouwen het zo goed verbonden hadden en gaven onze kleine smurf 2 mooie zwaluwstaarten op zijn voorhoofd om het hopelijk mooi te laten genezen.

Chris en ik hebben het er vaak over gehad dat het een keer gaat gebeuren dat de kleine zou vallen en dat je dan naar de eerste hulp zou moeten, je wilt er niet aan denken maar helaas was die dag vandaag. Volgens de arts is er een kleine kans dat het een zichtbaar litteken blijft…laten we daar maar op hopen.

One thought on “Eerste hulp…

  1. Sjee wat was dat schrikken zeg, bah!!
    Had je nog geprobeerd te bellen, bel je straks nog wel ff. Nu eerst de kleine in bad doen…
    xxx

Wat wil je kwijt?