Dag 26: Mijn favoriete plek…

Ik zit alweer bijna aan het einde van de 30 Days Challenge, het is wel heel snel gegaan! Met nog 5 blogjes te gaan ga ik het vandaag hebben over mijn favoriete plek of plaats.


In huis heb ik meerdere plaatsen waar ik me prettig voel, dat is mijn bed omdat ik daar altijd lekker en goed in slaap en dat is op de bank. In de hoek met een kussentje, beentjes omhoog. Dat is mijn stekkie en daar zit ik het lekkerst. Als iemand anders daar gaat zitten baal ik wel een beetje want het is mijns stekkie! 🙂

Mijn stekkie...

2 andere plekken waar ik me enorm thuis voel zijn Terschelling en Zuid-Limburg. Al een aantal jaar huren we met de hele familie hetzelfde huisje op Terschelling. Aan de duinen, 2 minuten van het strand staat een heerlijk, kneuterig huisje, waar ik me enorm thuis voel. De rust, de schoonheid van het eiland, de sfeer… ik hou er van. Dat heb ik ook met Zuid-Limburg, het heuvelachtige landschap, de mensen, de winkels, de diversiteit. De mensen zijn daar gemoedelijker en aardiger… hebben meer aandacht voor je. Zijn niet gejaagd en zijn veel creatiever. Ik zou op beide plaatsen wel kunnen wonen, jammer dat het zo enorm ver van mijn familie is want daar voel ik me het meest op mijn gemak.

2 thoughts on “Dag 26: Mijn favoriete plek…

Wat wil je kwijt?