Dag 19: Waar heb ik spijt van…

Iedereen maakt fouten, dat is heel menselijk en eigenlijk behoor je nergens spijt van te hebben omdat je van al je fouten weer iets leert, maar achteraf had je sommige dingen anders willen aanpakken. Ik heb er wel een aantal, delen jullie er ook een met mij in het reactieveld? Dan hoef ik me niet zo eenzaam te voelen met mijn confessions.

Het spijt me...

Waar heb ik spijt van of lees wat had ik anders aan willen pakken?

  • wat vaak terugkomt is de manier waarop ik het met ex vriend P. heb uitgemaakt. Op oudejaarsavond, dat verdiende geen schoonheidsprijs maar ik zag geen andere uitweg, en dat na 7 jaar.
  • nu ik geen grootouders meer heb had ik toch nog vaker naar ze toe willen gaan toen ze er nog wel waren.
  • een aantal keer heb ik me sterk vergist in mensen, elke keer neem ik mezelf voor om weer de stap te wagen tegen beter weten in. Want keer op keer krijg ik de kous op mijn kop.
  • spijt dat ik mijn vorige auto heb weggedaan, het was zo’n fijne wagen!
  • spijt dat ik niet heb doorgezet toen ik een maagballon had.

Pittig rijtje al zeg ik het zelf, spijt is nooit goed, maar wat ik al schreef je moet ervan leren en het de volgende keer anders aanpakken.

3 thoughts on “Dag 19: Waar heb ik spijt van…

  1. spijt van de tattoo op mijn linker bovenarm/schouder…
    helemaal nu ik in een trouwjurk ga 20-10

  2. Spijt dat we ooit terug naar Almere zijn verhuisd. Van al die centjes hadden we toch zo een mooi tuintje, aanbouw, mooie auto kunnen kopen. Maar ja beter blut en gelukkig…. Toch xxxxx

Wat wil je kwijt?