Dag 7: Mijn beste vriend…

Ben toch alweer een week onderweg in de 30 Days Challenge en eerlijk is eerlijk soms vind ik het best pittig. Vandaag ga ik schrijven over mijn beste vriend of vrienden…
Ik heb niet 1 beste vriend of vriendin, wel vrienden en vriendinnen maar niet 1 waar ik al mijn diepste geheimen mee deel. Wat ik persoonlijk wel heel leuk vind is dat ik nog steeds heel goed contact heb met een vriendin van de middelbare school, het is haar schuld dat ik al ruim 15 jaar naar As The World Turns kijk en dat ik fan werd van New Kids On The Block, vroeger hebben wij heel wat dingen ondernomen en meegemaakt en elkaar daarna een paar jaar uit het oog verloren totdat we elkaar weer tegenkwamen en rond dezelfde periode een zoon zouden krijgen. We bleken ook nog in hetzelfde dorp te wonen, de vriendschap werd weer hechter en we zien elkaar regelmatig.

Wie ik zelf als een soort van vriendin beschouw is mijn moeder, ze is de vrouw die ik echt dagelijks bel, soms wel meerdere keren per dag en ook vaak zie. Heb ook geen geheimen voor haar want moeders hebben alles door. Al hebben ze het niet altijd bij het rechte eind. 🙂Tijdens zwangerschapsgym ontmoette ik een dame waar ik ook nog heel veel mee optrek en regelmatig mee afspraak voor koffie en een bijkletssessie, haar zoon is precies een week later geboren dan Mauro en ook dat schept een band, ook zij was vroeger gek van The New Kids On The Block en ook met haar heb ik veel gemeen.


Mijn andere vriendinnen zie ik niet zo heel vaak, maar als we een afspraak maken om te eten of te shoppen dan is het gezellig, en ook al spreken we elkaar weken niet, dat is niet erg, we weten dat we er voor elkaar zijn en het is altijd gezellig!


Over het algemeen denk ik beter op te kunnen schieten met mannen. Veel van mijn directe collega’s zijn man en dat is altijd gezellig. Vrouwen onderling kunnen vaak wat kattig uit de hoek komen. Maar mijn directe vrouwelijke collega’s zijn top en we hebben een hoop lol samen. Wat de basis is van goed samenwerken!

135 thoughts on “Dag 7: Mijn beste vriend…

  1. @wendyhendrikse “arme, kleine schaap” dat is hier ook een bekende uitspraak 🙂 #twitoaster

  2. Hey wat grappig, die eerste beschrijving lijk ik wel;)
    Maare een troost over twee jaar is ATWT definitief afgelopen…..:(

    XX

  3. Hé lieve vriendin! Same here, altijd goed en vertrouwd als we elkaar zien,hoop nog heeeel lang!! xxx

Wat wil je kwijt?