Dag 6: Mijn dag…

Vandaag was een drukke en rommelige dag. Vanmorgen vroeg werd ik wakker maar echt fit was ik niet. De dag ervoor ging ik laat naar bed en was die dag ook al vroeg wakker. Ik had zin om flinke hakken aan te trekken dus trok ik mijn killerheels aan naar kantoor maar vandaag had ik ook mijn slimme dag dus nam ik (voor het eerst) een paar reserve schoenen mee. De killerheels bleven aan tot een uurtje of 13, daarna was het afgelopen.

Op het werk was het gezellig, de redacties waren vol, bijna compleet en het was lekker druk. We staan aan de vooravond van een nieuw radioseizoen en dat was te merken. De middag vloog redelijk snel voorbij en er was genoeg te doen. Voordat ik het wist was het tijd om mijn tanden te poetsen want ik had een afspraak bij de mondhygieniste.

19 uur en ik was eindelijk onderweg naar huis, mijn moeder belde om te vertellen dat Mauro niet helemaal in zijn hum was. Hij was stil en wilde naar mama, dus hup voetje iets dieper op het gas om snel naar mijn kleine mannetje te gaan. Bij thuiskomst lag hij op de bank en dat doet hij alleen als hij zich echt ziek voelt. Het duurde nog geen 5 minuten of hij moest overgeven. Het arme, kleine schaap!!! Gelukkig kreeg hij daarna meteen wat meer praatjes. We gingen met hem naar boven om hem lekker te douchen en om hem in bed te leggen. Het leek goed te gaan tot een half uurtje geleden, hij had in bed overgegeven… pyjama uit, bed verschonen en hup weer in bed. Ik had me een leuker thuiskomen voorgesteld maar sommige dingen heb je niet in de hand. Hopelijk voelt hij zich morgen een stuk beter! Nu nog even wat dingen afmaken en naar bed, dan zit de dag er weer op en gaan we morgen aan een nieuwe beginnen. Alvast een goede nacht allemaal!

6 thoughts on “Dag 6: Mijn dag…

Wat wil je kwijt?