Het verkeer van tegenwoordig…

De laatste weken erger ik me groen en geel aan ALLE deelnemers in het verkeer. Jongens en meisjes op Holleeders die je links en rechts binnen de bebouwde kom proberen in te halen en vervolgens hun middelvinger uitsteken als ze er niet langs kunnen.Β  Je zou ze toch aanrijden en even de lessen van het verkeer uitleggen, dit geldt ook voor motorrijders die alles doen om maar langs de file te komen, ziek word ik er van!

Dan nog even de automobilisten op rotondes. Je rijdt op een rotonde deze moet je 3-kwart nemen, je hebt voorrang op de rotonde, toch is er iemand die hem er ff tussen moet proppen zodat deze naast je staat op de rotonde omdat ze denken dat het wel gaat, gek word je er van!

Zo! FrustiWendy is het weer kwijt voor de maandag, ik zou zeggen, zie je een zwarte Golf met een kinderstoeltje, zoek dekking want ik duw je aan de kant! πŸ™‚

4 thoughts on “Het verkeer van tegenwoordig…

  1. Ik herken het helemaal maar eh…. stel dat je ze van de weg rijdt kijk je dan wel uit of het niet mn vader en Seba zijn…? Haha zij hebben ook van die Holleeders gekocht!

Wat wil je kwijt?