De Gouden RadioRing 2008

24 oktober is het weer zover dan zal voor de 3e maal de Gouden RadioRing worden uitgereikt bij Beeld en Geluid te Hilversum. Dit evenement zal door mijn werk/afdeling georganiseerd worden.

De RadioRing is de eerste publieksprijs voor radio. Er zijn wel twee juryvakprijzen maar nooit eerder is er een grote, landelijke publieksprijs geweest voor radio.

Ook dit jaar worden er vier radio publieksprijzen uitgereikt: de Gouden RadioRing, het Gouden Radio-Oortje, de Zilveren RadioSter Vrouw en de Zilveren RadioSter Man.
Alle radiozenders en omroepen zijn uitgenodigd om namen voor te dragen van mensen die een prijs verdienen. Daarnaast heeft de organisatie een top 100 van best beluisterde programma’s bekeken om er zeker van te zijn dat alle populaire programma’s worden genoemd. De lijst is zo gevarieerd mogelijk samengesteld.

De eerste ronde van de verkiezing start dinsdag 2 september om 06:00 ’s ochtends en duurt tot vrijdag 26 september 12:00 uur.

Op donderdag 2 oktober worden de genomineerden voor de finaleronde bekendgemaakt ’s ochtends rond 09:15 uur (o.v.) bij Evers staat op, het radioprogramma van Edwin Evers op Radio 538.

Hou je een beetje van radio? Stem dan (natuurlijk) op Gerard Ekdom en op AVRO’s Arbeidsvitaminen! πŸ˜€ of op een andere favoriet.

Stemmen doe je op: http://www.televizier.nl/site/page/radio_ring_verkiezing

One thought on “De Gouden RadioRing 2008

  1. Leuk, ik ga eens even stemmen! Tuurlijk Gerard Ekdom!!!

    Enne, gouden ring…ik ben er nog naar eentje op zoek.
    (maar dat is dan mijn verloren trouwring).

Wat wil je kwijt?