Kleine jongens worden groot…

Met alles is hij vlot tot zeer vlot, fietsen zonder zijwieltjes, kleuren herkennen, tellen noem maar op maar je kan niet met alles de snelste zijn en dat hoeft ook helemaal niet, maar hetgeen waar ik het meest mee zat lijkt nu ook gelukt te zijn.

Op het potje plassen en als beloning stickers plakken deden we al heel lang en na 16 plasjes een Cars-auto uitzoeken was op een gegeven moment gesneden koek maar het zette niet echt door. Vorige week zondag waren we lekker de hele dag thuis en vonden we het een geschikt moment om de zindelijkheidstraining verder door te zetten, een grote handdoek in de kamer met Mauro zijn potje erop. Maup liep lekker in zijn ondergoed door de kamer en we hadden een timer gezet zodat we hem na elke 45 minuten op het potje konden zetten om te gaan plassen. Dit ging zo ontzettend goed dat we hem nu de hele dag zonder luier laten lopen en regelmatig vragen of hij moet plassen. Zelf geeft hij dat gelukkig ook aan en zo zijn we inmiddels een week verder met maar 2 ongelukjes!!!

Ben echt super trots, slapen doet hij nog wel met luier maar dat is nog een kwestie van tijd. Gisteren gingen we een dagje op stap en ook tijdens deze lange autorit en verblijf aldaar bleef het schatje gewoon droog. Snik… kleine jongens worden groot! Mag ik een applausje voor mijn kanjer?!

2 thoughts on “Kleine jongens worden groot…

Wat wil je kwijt?