Week 27, juli 2016…

Dinsdag 5 juli
IMG_5546
Sinds een paar dagen staat er een steiger tegen het huis aan, het is even een puinbak maar het resultaat gaat vast heel mooi worden.

IMG_5549Mauro is morgen jarig en een verjaardag zonder slingers is geen verjaardag dus versierden we het huis. Ik denk dat hij dit heel leuk zal vinden! πŸ™‚

Woensdag 6 juli
IMG_5551
Het is 00.30 uur, ik kom net thuis van mijn werk en mijn kind is jarig! Hoeraaaaa! De lieverd mocht uit bed komen voor de kadootjes, dat vond hij wel gaaf. πŸ™‚

IMG_5559Jarig of niet, de sportdag gaat gewoon door en ik ging helpen.
Hier is de jarige job samen op de foto met vriendje Mees die precies een week jonger is.

IMG_5569Voetbal, trefbal, softbal, touwtrekken, worstelen noem maar op het kwam allemaal aan bod. Het weer werkte gelukkig goed mee.

IMG_5572Mijn moeder had weer een leuke foto gevonden, met deze foto wilde ze aangeven dat Mauro echt veel op mij lijkt… nou vooruit, ze heeft gelijk πŸ™‚

IMG_5595
We vierden de hele dag feest!

IMG_5608Ook feest in de Roodshow-studio want wij maakten de 100e Roodshow Late Night en dat deden we met een dubbel optreden van de Handsome Poets.

IMG_5599Altijd feest met die gasten!


Ze speelden hun nieuwe single ‘Get Up!’ (can you feel it).


En een hele speciale Roodshow Late Night-versie van ‘Sky On Fire’ πŸ™‚

Donderdag 7 juli
IMG_5615De steiger verhuisde van achter naar voor zodat ook daar de dakgoot een nieuwe kleur kan krijgen.

IMG_5616Als ik heel eerlijk ben hebben wij altijd leuke gasten in de Roodshow, vanavond Gers Pardoel. Hij komt zijn nieuwe single ‘Als Jij Langs Loopt’ zingen.

IMG_5626Gers in actie…


Leuk hoor!

IMG_5635Dit moest gewoon…. In 6 jaar was Gers nog nooit bij ons te gast geweest. Dat moest vastgelegd worden voor het nageslacht.

Vrijdag 8 juli
IMG_5643De laatste vrijdag voor de zomervakantie werd bij Mauro in de klas gevierd met ‘Juffendag’. Filmpje kijken, snoepjes eten en spelen in de speeltuin maar voordat we gingen moesten de juffen nog een beetje mooi gemaakt worden. Dat is gelukt! πŸ™‚

IMG_5652De regen was gelukkig gestopt en groep 5B vermaakte zich opperbest.

IMG_5687Daarna begon een soort van horror-drukke middag. Mauro deed examen voor de groene slip bij judo.

IMG_5655Om vervolgens meteen door te scheuren naar het zwembad waar Mauro zijn partijtje vierde. Discozwemmen, friet eten en kadootjes uitpakken.

IMG_5669Het feestvarken vermaakte zich opperbest temidden van zijn vriendjes.

Zaterdag 9 juli
IMG_5699We hadden net zo goed in het zwembad kunnen blijven slapen want zaterdag moesten we er alweer zijn. Meneer mocht afzwemmen voor zijn C-diploma. De week daarvoor was het nog kantje boord maar door veel oefenen mocht hij toch afzwemmen. Trots op je Mauro!

IMG_5700Met kleding aan zwemmen, watertrappelen, borstcrawl, de help-houding, 9 meter onderwater zwemmen en noem maar op…hij deed het met gemak.

IMG_5756Hoppa! In the pocket!

Zondag 10 juli
IMG_5765-1De feestweek duurde nog even voort… we vierden Mauro’s verjaardag voor de familie met een heus optreden van DJ Mauro zelf!

IMG_5767Jongetjes van 9 willen stoere figuren op hun taart, dat is gelukt.

IMG_5774Hiep hiep hoeraaaaa!!!! Time flies… en alle clichΓ©s zijn waar.

Wat wil je kwijt?