Wendy test: een foto op hout van de Fotofabriek!

Zo heel af en toe zit er een mailtje in mijn mailbox met de vraag of ik een review wil schrijven over een bepaald product. Dat doe ik graag, mits het een item is waar ik zelf iets mee heb. En ik doe het ook omdat het andere mensen eventueel net dat ene duwtje in de rug kan geven. Dat kan positief of negatief zijn.

 

Van Fotofabriek de vraag of ik een foto van 30×40 op hout wilde bestellen.
Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen omdat ik een hele mooie foto van Mauro wilde laten afdrukken. Dus ik ging meteen aan de slag.

IMG_5284Via www.fotofabriek.nl zoek je bovenin naar ‘Alle producten’.

 

IMG_5285

Daar klik je via ‘Wanddecoratie’ op ‘Foto op Hout’.
Maar dat kan ook rechtstreeks via deze link.

 

IMG_5286Vanaf daar is het kijken welke afmeting je wilt en welke opties mogelijk zijn.

IMG_5116

Dat zijn er een hele hoop! Kijk wel of je foto de juiste kwaliteit heeft. Anders verlies je scherpte en dat wil je niet.

IMG_5117En zo ging ik lekker aan de slag, met figuurtjes, teksten en andere opties.
Dat ging heel makkelijk, het programma spreekt voor zich.

 

IMG_5118Uiteindelijk besloot ik de foto toch zonder tekst en figuurtjes te laten afdrukken. Dat vond ik mooier passen in het geheel. Ik wachtte op de preview, alleen een maximale wachttijd van 45 minuten maakte mij een beetje ongerust. Gelukkig zag ik binnen een paar seconde het voorbeeld verschijnen.

 

IMG_5119Wow, dat gaat er heel gaaf uit zien. Ik ben tevreden dus hup bestellen.

 

IMG_5121Het doorlopen van het bestelproces kan iedereen. Het is een gemakkelijke handeling. Na afloop was het mogelijk om de preview te delen op Facebook.

IMG_5135Binnen 2 dagen (!), zat het pakket bij de post.

 

IMG_5136De foto zat goed ingepakt in bubbeltjesplastic en de hoeken waren extra beschermd door foam.

 

IMG_5137Ook meegeleverd was dit ophangsetje, handig! Het enige dat ik miste was een kort briefje met daarop misschien wat ophang-tips, veel plezier met je aankoop-tekstje of iets in die richting…

 

IMG_5138Wow, het eindresultaat mag er zijn. Mooie kwaliteit van het hout, super snel geleverd en erg makkelijk om zelf te bestellen. Bedankt Fotofabriek!

Wat wil je kwijt?